m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului a făcut un turdean fericit! Cu contribuția CAA!

zamblau eugen
floris

Cazul familiei Șipoș, de pe strada Narciselor, care a apelat la rubrica Știrea Cititorului, după ce a rămas fără apă potabilă, din cauza unor vecini din bloc restanțieri, a fost rezolvat cu promptitudine de Compania de Apă Arieș, în urma implicării personale a directorului Cristian Matei.

Asta chiar dacă situația era una delicată.

”Serviciile de apă potabilă şi canalizare furnizate de Compania de Apă Arieş S.A. tuturor utilizatorilor se fac în baza Contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, respectându-se în totalitate prevederile legale în vigoare.

Pentru asociaţiile de proprietari contractele de furnizare servicii prevăd limita de proprietate contorul de branşament al asociaţiei (contor de branşament-aparatul de măsurare a cantităţii de apă consumată de utilizator, în acest caz asociatia de proprietari, care se montează pe branşament între două vane/robinete, la limita proprietăţii utilizatorului, fiind ultima componentă a reţelei publice de distribuţie, în sensul de curgere a apei fiind utilizat la determinarea cantităţii de apă consumată, în vederea facturării), în conformitate cu prevederile Ordinului preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală nr.88/2007.

Sistarea serviciului pentru utilizatorii care nu achită în termen facturile se face după 5 zile lucrătoare de la primirea de către utilizator a unei înştiinţări de plată privind suma restantă.

Pentru a oferi servicii utilizatorilor buni platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari, Compania de Apă Arieș vine în sprijinul acestora executând separarea instalaţiei de apă potabilă prin montarea contorului pe casa scării şi încheierea contractelor de furnizare cu fiecare proprietar de apartament.

Pentru asociaţia de proprietari bl.O, str.Narciselor, nr.1,3,5, asociaţie compusă dintr-un număr de 90 apartamente (7 scări), compania a efectuat separarea instalaţiei de apă potabilă cu montare contor pe casa scării pentru un număr de 76 apartamente. Datorită restanţei acumulate de către asociaţie în data de 15.01.2014, compania de apă a fost nevoită să întrerupă furnizarea serviciului pentru utilizatorii care au rămas în cadrul asociaţiei.

Pentru proprietarii care nu au datorii faţă de asociaţia de proprietari, compania execută separarea instalaţiei de apă potabilă în cel mai scurt timp, pentru a  oferi servicii tuturor utilizatorilor buni platnici.

Pentru doamna Sipoş, cu domiciliul în Turda, str.Narciselor, nr.1,3,5, bl.O, astăzi în data de 16.01.2015 se execută lucrarea de separare a instalaţiei de apă potabilă cu montare contor pe casa scării.”, a precizat directorul Cristian Matei.

Citește și: Știrea Cititorului: Din cauza restanțierilor, am rămas fără apă! Se poate face ceva?!

Domnul Șipoș a fost surprins de intervenția promptă a CAA.

”Problema s-a rezolvat. Echipa CAA a venit la bloc și a făcut separarea, printr-un contor montat la subsol, pe scară. Acum avem apă!. Mulțumesc celor de la Compania de Apă pentru intervenția rapidă. Mi-au dovedit că sunt o companie profesionistă, care răspunde prompt sesizărilor întemeiate ale clienților”, ne-a declarat domnul Șipoș.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: