marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: Tainele pregătirii pentru fotbal, descifrate de Artur Podar, la ASCS Sinai Turda

zamblau eugen
floris

Cu mult calm si rabdare in linistea Salii de Sport a COLEGIULUI DR. IOAN RATIU, antrenorul ARTUR PODAR isi indruma noua generatie de elevi care vreau sa deprinda tainele PREGATIRII PENTRU FOTBAL.

Da, este vorba de doua grupe de copii care activeaza in cadrul noului club ASCS SINAI TURDA si pe care ARTUR PODAR, ”UNGURUL” pentru amicii de suflet, a pornit cu curaj la drum, de fapt o continuare a activitatii desfasurate in cadrul gruparii FC ARIESUL TURDA.

Cartea de vizita, experienta si dragostea pentru fotbal l-au determinat sa isi ia soarta in maini si sa infinteze un nou club destinat pregatirii copiilor din TURDA si impejurimi. O sumara radiografie a activitatii acestuia  ne poate edifica si certifica ca in acest club se vrea, se poate si se va reusi. CU MULTA MUNCA.

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport CLUJ NAPOCA, ARTUR PODAR este si masterand in educatie fizica si kinesiologie, activitatea de profesor de educatie fizica si sport prezenta exercitind la SCOALA GIMNAZIALA din CEANU MARE, dupa o perioada desfasurata in TURDA la LICEUL TEORETIC LIVIU REBREANU, COLEGIUL TEHNIC TURDA, SCOALA GIMNAZIALA IOAN OPRIS.

De asemenea, se numara printre putini antrenori turdeni care sunt antrenori cu licenta UEFA A din anul 2008.

Ca un ultim reper, este antrenorul care „l-a slefuit” pe jucatorul nationalei U19 RADU CRISAN, un jucator care promite mult pentru fotbalul romanesc. Rezultatele care ii certifica profesionalismul sunt si cei cativa juniori republicani care activeaza  si la alte echipe si care in acest moment reprezinta fara tagada sperantele formate de clubul turdean FC ARIESUL TURDA si aici pot fi mentionati: RARES MOLDOVAN, TUDOR TACAKS, GEORGE KIESZ.

In acest moment, clubul este inscris la categoria juniori E in campionatul AJF CLUJ incercandu-se prin aceasta  integrarea cat mai rapida a copiilor in programul competitional organizat. De asemenea, prin straduinta parintilor in colaborare cu antrenorul, copiii au parte de materiale de specialitate atat de necesare in pregatirea juvenila de cea mai buna calitate, fiecare copil avand pentru pregatire pe langa echipament si propria minge de fotbal. Pentru unii pasii sunt mici, dar puteti fi siguri ca in acest club pasiunea si profesionalismul constituie prioritatea numarul unu alaturi de construirea unui climat cat mai sanatos si bazat pe respectul pentru tot ce este legat de acest sport minunat: FOTBALUL.

Nu putem decit sa le tinem pumni si in cativa ani sa avem si alte sperante fotbalistice si de ce nu acea pepiniera fotbalistica atat de necesara acestui oras. SUCCES ARTUR PODAR. SUCCES SINAI CLUB.

Pregătire: sala de sport Colegiul Dr. Ioan Rațiu Turda (în cursul sezonului rece)

De la orele 16.00 – grupa copiilor nascuti in anii 2004-2005 si mai mari,

De la orele 17.30 – grupa piticilor nascuti in 2006 si mai mici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: