marian morar
m install
nello construct

Scade preţul la brazi!

zamblau eugen

La finalul săptămânii, vineri şi sâmbătă, piaţa din centrul municipiului Turda a fost invadată de brazi. Oferta comercianţilor a fost chiar mai mare decât cererea, motiv pentru care preţurile au început să scadă simţitor.

 

Sâmbătă, de exemplu, un brad de peste 2 metri valora, în aprecierea comerciantului, 50 de lei. Însă, existau semne că încă se mai poate negocia. Brazii potriviţi pentru apartamentele de la bloc erau apreciaţi cam la 40 de lei. Însă, din cauza ofertei foarte mari, unii comercianţi au lăsat preţurile, astfel încât au fost şi situaţii în care brazi nu prea înalţi (circa 1,5 metri), dar destul de bogaţi, au ajuns să fie vânduţi cu 15-20 de lei!

 

Chiar şi aşa, o parte dintre cumpărători au spus că aşteaptă primele zile ale săptămânii următoare, convinşi că preţurile vor scădea semnificativ. Iniţial, pe la începutul săptămânii, un comerciant de brazi, amplasat în parcarea de la Kaufland, solicita preţuri greu de digerat pentru cumpărătorii turdeni: 100-120-150 lei!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2