marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Fotbal, Liga 5, zona Câmpia Turzii: Potaissa învinge cu 3-0 la Plaiul Iacobeni şi este campioana seriei! (video)

zamblau eugen

Dupa sase ani de dominare in Campionatul Teritorial, zona Campia Turzii, Plaiul Iacobeni a trebuit sa predea cheia succesului, chiar in ultima etapa, celor de la Potaissa Turda.

In partida ce s-a jucat astazi la Iacobeni, echipa locala Plaiul avea nevoie de o victorie pentru a-si pastra titlul de campioana cucerit in editia trecuta, in timp ce celor din Turda le ajungea si un egal pentru a castiga primul lor titlu.

Din pacate pentru echipa din Iacobeni si spre bucuria celor de la Potaissa, acest ultim meci a fost transat clar in favoarea echipei vizitatoare, care a invins categoric cu 3-0 (1-0) si astfel a devenit campionana editiei 2012-2013 a Ligii a 5-a, zona Campia Turzii.

Partida a inceput cu o lunga perioada de tatonare intre cele doua echipe, ocaziile incepand sa apara doar in a doua jumatate a primei reprize. Cu toate ca oaspetii au ratat cateva oportunitati de a marca prin Lakatus, gazdele acestei partide au irosit cele mai clare ocazii de a marca in acesta prima repriza. Prima dintre ele am consemnat-o in minutul 30, atunci cand ''veteranul'' Kallai scapa singur spre poarta aparata de Scuturici, ajunge fata in fata cu acesta, dar in momentul sutului apare un fundas al celor de la Potaissa, care se arunca in fata sutului si deviaza mingea in corner.

In minutu 36, atacantul celor din Iacobeni, Tescar, trimite balonul spre poarta goala, dar scenariul se repeta, un fundas al oaspetilor apare de nu stiu unde si scoate mingea de pe linia portii, evitand astfel inscrierea golului.

La ultima faza mai importanta a primei reprize, oaspetii reusesc sa deschida scorul prin Silaghi, care primeste o minge la marginea careului mare si o trimite cu un sut plasat direct in vinclul portii aparate de Komives.

Inca din startul reprizei secunde, jucatorii echipei gazde se napustesc spre poarta celor din Turda, dar nu reusesc decat sa rateze inexplicabil cateva actiuni clare de gol. Cea mai elocventa si care s-a intamplat la scorul de 0-1, a fost ratarea lui Mihesan din minutul 53, cand scapa singur spre poarta turdenilor, dar se complica inexplicabil in fata portarului de la Potaissa si mingea iese in afara terenului.

Aceasta ratare se pare ca a fost decisiva, deoarece gazdele au ratat ocazia de a egala in timp ce oaspetii reusesc sa inscrie prin Jianu si soarta s-a inclinat in favoarea echipei turdene. Pana la sfarsit doar Kallai, de la gazde mai are cateva incursiuni dar fara rezultat, pe cand oaspetii reusesc in ultimul minut sa ridice scorul la unul de neprezentare, dupa golul marcat de Deceanu.

Per ansamblu, echipa cea mai pragmatica si care a meritat sa castige a fost Potaissa Turda, care a castigat acest campionat dupa ce la condus in marea majoritate a lui.

De mentionat este ca aceasta intalnire a fost condusa de o brigada de arbitrii de prima liga, formata din clujenii Horatiu Fesnic la centru, acesta fiind ajutat de asistenti la linie Szabo Gero si Szekely Iulian.

PLAIUL IACOBENI – POTAISSA TURDA 0-3 (0-1)

Marcatori: Silaghi ('43), Jianu('65), Deceanu('90).

Plaiul Iacobeni: Komives.F – Bocos.A, Blag.G, Mihesan.A, Lascau.G, Apa.N, Cecalacean.M, Oros.A, Moldovan.M, Tescar.D, Kallai.I.

In repriza secunda au mai intrat: Gasca.F, Rus.V, Gasca.A.

Potaissa Turda: Scuturici.I, Papalan.S, Tot.D, Oltean.N, Otvos.I, Kopandy.Z, Parjol.A, Muresan.R, Silaghi.S, Lakatus.G, Jianu.C.

In repriza secunda au mai intrat: Ciupa.R, Marila.C, Todea.C.

Azi s-au jucat ultimele meciuri din ultima etapa a campionatului!

Pe langa partida decisiva in care s-a stabilit castigatoarea editiei de campionat 2012-2013, astazi s-au jucat si celelalte partide ale ultimei etape, rezultatele fiind urmatoarele:

Plaiul Iacobeni  –  Potaissa Turda 0-3

Victoria Viisoara  –  Viitorul Ceanu Mare  9-0

Steaua Rosie Boldut  –  Steaua Gligoresti  3-2

AS Urca  –  Progresul Boian  2-4

Spicul Luna  –  Soimii Campia Turzii  8-2

Unirea II Tritenii de Jos  –  Soimii Padureni  2-0

Rezultatul final al  partidei de la Tritenii de Jos a fost decis de comisie, care a omologat cu scorul de 3-0 pentru echipa Soimii Padureni aceasta partida.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2